موسسه پلکان | کلینیک تخصصی مالکیت فکری(ثبت اختراع وبرند)

اختراع حسگرهای آمینو اسید برای پیشگیری از بیماری‌های ژنتیکی | موسسه پلکان

 

اختراع حسگرهای آمینو اسید برای پیشگیری از بیماری‌های ژنتیکی    

 

 

 اختراع حسگرهای آمینو اسید برای پیشگیری از بیماری‌های ژنتیکیتوسط مخترعین کشور    حسگر شناسایی آمینو اسیدهای طبیعی در نمونه های بیولوژیکی برای پیشگیری و درمان بیماری‌های ژنتیکی توسط مخترعین وپژوهشگران کشورمان طراحی و ساخته شد.

 

 

محمد حسن زاده، مجری طرح اختراع و ساخت حسگر جهت شناسایی آمینواسیدهای طبیعی در نمونه های بیولوژیکی در گفت‌وگو با خبرنگار علمی ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: به هم خوردن تعادل آمینو اسیدها منجر به بیماریهای ژنتیکی مانند زالی، فنیل کتونوریا و تیروزین می شود. این حسگر قادر است این عدم تعادل غلظتی را شناسایی و از این بیماری های ژنتیکی جلوگیری کند.

وی افزود: این حسگر بیشتر در سرم نمونه های خونی و بزاق دهان مادر مورد استفاده قرار می گیرد و بعد از تولد نیز در نمونه های نوزاد این کار قابل انجام است.

حسن زاده با بیان این که استفاده از این حسگر هم قابلیت پیشگیری و هم درمان دارد تصریح کرد: حتی با بروز بیماری ژنتیکی نیز می توان با تزریق آمینواسیدهای طبیعی مانند فنیل آلانین و به صورت خوراکی برای نوزاد از ظهور این بیماری جلوگیری کرد.

منبع : خبرگزاری ایسنا

نوشته شده توسط روابط عمومی پلکان در تاریخ سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۲
دیدگاه خود را بنویسید :
نام و نام خانوادگی :
پست الکترونیکی :
دیدگاه شما :