موسسه پلکان | کلینیک تخصصی مالکیت فکری(ثبت اختراع وبرند)

افزايش ماندگاري و کاهش ضايعات ميوه با دستگاه جذب اتيلن ساخت محققان کشور | موسسه پلکان

 

افزايش ماندگاري و کاهش ضايعات ميوه با دستگاه جذب اتيلن ساخت محققان کشور

 

ايسنا- پژوهشگران يک شرکت دانش بنيان مستقر در پارک علم و فناوري دانشگاه تهران با استفاده از فناوري نانو و ساخت يک دستگاه، موفق به خنثي سازي اثر گاز اتيلن و ميکروارگانيسم هاي بيماري زا در ميوه ها و سبزيجات شدند. به گفته عمراني مديرعامل اين شرکت ، اتيلن به صورت مستقيم و غير مستقيم آثارزيان باري بر ميوه و سبزي اعمال مي کند؛ لذا مهار اين گاز روشي براي کاهش ضايعات محصولات پس از برداشت تا عرضه در بازار براي مصرف است.وي درباره ماشين ساخته شده براي جذب اتيلن اظهار کرد: اين دستگاه هواي آلوده را به درون مي کشد و پس از عبور از خلال کانال هاي نانويي موجود در گرانول ها هواي تصفيه شده و عاري از اتيلن و ميکروب ها از دستگاه خارج مي شود. اين سيستم شامل دستگاه هايي است که در مخازن آن مواد نانوجاذب کار گذاشته شده است. اين روش ماندگاري ميوه و سبزيجات را 30 تا 100 درصد افزايش مي دهد.

 

منبع: روزنامه خراسان

 

نوشته شده توسط محمد علی میرزابابایی در تاریخ شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۲
دیدگاه خود را بنویسید :
نام و نام خانوادگی :
پست الکترونیکی :
دیدگاه شما :